Byznys trénink pomůže

Home » Archiv aktualit » Byznys trénink pomůže

Datum vydání: 9. 7. 2010

Centrum Jana XXIII. připravuje kurz - Byznys trénink pro soukromé podnikání v zemědělství. Kurz je výzvou pro ty, kteří by chtěli začít podnikat či se chtějí lépe orientovat v zemědělství, lesnictví či v potravinářském průmyslu. Kurz pomůže i v nastartování živnosti. Mohl by pomoci těm, kdo ztratili zaměstnání nebo se těmito obory zabývají. Platí se pouze vratná záloha 500,- Kč. Ostatní informace podáváme po telefonu 469 312 227, 724 126 602. Dotován je z fondů EU, tedy pro účastníky kurzu zcela zdarma.

Celý kurz vedou kvalitní odborníci ze společnosti Prosperita Praha. Kurz trvá 8 výukových dnů, vždy od 9 do 16 hodin, každý kalendářní měsíc proběhnou 2 dny výuky, začátek je plánován na říjen 2010. Pro více informací volejte na uvedená telefonní čísla. Cílovou skupinou projektu jsou lidé činní v oblasti zemědělství, potravinářství nebo lesnictví. Série kurzů je určena všem, kdo mají zájem zkusit si nanečisto: sestavit svůj byznys plán, promyslet financování záměru nebo projektu, seznámit se zákony, které jsou podstatné pro podnikání, trénovat komunikační dovednosti, sestavit marketingový plán...

Po obhájení vlastního projektového záměru získá absolvent certifikát. Uplatnitelnost:
Absolvent si osvojí znalosti, natrénuje dovednosti a získá postoje a zkušenosti, které mu umožní uspět na manažerské pozici. Bude připraven zpracovat, reálně posoudit a úspěšně realizovat podnikatelský záměr.

Objekty