Multižánrový večer v podání členů divadelního spolku GT Hlinsko

Home » Archiv aktualit » Multižánrový večer v podání členů divadelního spolku GT Hlinsko

Datum vydání: 3. 1. 2018

Umění, mládí a divadlo. Multižánrový GT večer. Městské muzeum a galerie vás v pátek 26. ledna 2018 od 18 hodin zve na zajímavý divadelní projekt GT ve 3D. Divadelní spolek GT Hlinsko pro vás připravil tři krátké divadelní kusy, které vás ve chmurných lednových dnech jistě potěší. Studenti GT Hlinsko celý podzim objížděli doslova celou Českou republiku se svými úspěšnými Havlovými kraťasy a nově nastudovanými standupy a v lednu by se rádi vrátili na domácí scénu.

Celý večer otevře parodie na Havlovu satiru Ela, Hela a muzeum v podání dvou zásadových hlineckých patriotek. Pokračovat bude divadelní detektivní fraška Zamordování hraběte Schwarbrechta, vtipná divadelní hříčka ve verších o nepostihnutelnosti mocných. Poslední divadelní lahůdkou bude pásmo velmi úspěšných GT Standupů. Některé jste už viděli, ale GT přidává mnoho nových. Představí se vám turista v New Yorku, Olga Havlová ml., punkerka a kuchna Lenďa, statečná malá Jitka, bachařka Terina, divadelní kritička Karola, jednatel společnosti Kapero Daniel, zenová Viky, operní skladatel Ráff a hlavně bodrý principál Gustav Tuček, podle kterého je GT pojmenováno.

GT Hlinsko je multižánrový spolek, a proto nebude chybět ani hudba v podání dvou svérázných GT osobností: Dan Bříza a Tomáš Rauchfuss pustí do hlineckého ovzduší trochu domácího rapu. Tomáš navíc vystaví několik svých transdimenzionálních obrazů, ke kterým určitě poskytne i svérázný komentář.

MMG Hlinsko

Objekty

Multižánrový večer v podání členů divadelního spolku GT Hlinsko, zdroj: Pixabay.com

Příslušné akce

  • pá 26.1.2018 18:00
GT ve 3D
Městské muzeum Hlinsko - muzeum, bývalá židovská synagoga (Hlinsko v Čechách)